Τα αίτια της θανάσιμης πτώσης, από μεγάλο ύψος, ενός 14χρονου αγοριού, μέσα στο δημοτικό γήπεδο του Ναυπλίου αναζητούν οι αστυνομικές αρχές. Το περιστατικό έχει σοκάρει την κοινωνία του Ναυπλίου, αλλά  και το πανελλήνιο για τον άδικο χαμό του νεαρού αγοριού.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ πολλά ερωτήματα  αναμένεται να απαντηθούν και από το πόρισμα του ιατροδικαστή. Ωστόσο, ο θάνατός του παραμένει ένα μυστήριο καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο λόγος που ο άτυχος 14χρονος έπεσε στο κενό.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Ναύπλιο: 13χρονο αγόρι έπεσε από τις εξέδρες του γηπέδου και σκοτώθηκε

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 14χρονος αλλοδαπός βρέθηκε από τον φύλακα του γηπέδου, ο οποίος κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εν αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή

Στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στη σορό του 14χρονου, ενώ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

Άνδρας που βρέθηκε στο σημείο, μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, δήλωσε ότι ακούστηκε ένα «μπαμ» και βρήκε το παιδί κάτω χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.