"Η σπιτονοκοκυρά με απείλησε πως θα με σκοτώσει", αποκάλυψε βασική μάρτυρας στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου.

Συγκεκριμένα, η γειτόνισσα της Φαίης Μπακογιώργου, Θάλεια Γκίκα, μίλησε στο OPEN και υποστήριξε πως μετά την ανακοίνωση της διακοπής στη δίκη, πλησίασε τη δικηγόρο για να της κάνει μια ερώτηση και τότε της είπε η σπιτονοικοκυρά «μπροστά σε όλους, ότι θα με σκοτώσει και θα με φτιάξει».

«Το έχω ακούσει ξανά αυτό», είπε η κ. Γκίκα που είναι και μάρτυρας στη δίκη. Σύμφωνα με την ίδια, στα λεγόμενα της σπιτονοικοκυράς αντέδρασε ο πρόεδρος που είπε «σταματήστε, εδώ είναι δικαστήριο».

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Επιτέλους, ας ψάξουν τι γίνεται! Δεν είναι μόνη η σπιτονοικοκυρά», κατήγγειλε η μάρτυρας

«Είναι κάτι που το κάνει συνέχεια. Επιτέλους, ας ψάξουν τι γίνεται! Δεν είναι μόνη, επιμένω. Ξαφνικά δεν μιλάνε μεταξύ τους, έχουν νεύρα, οι τρεις κατηγορούμενες κοιτάνε με μίσος η μία την άλλη», κατέληξε η Θάλεια Γκίκα.

«Έχουμε ταλαιπωρηθεί εγώ και οι άλλοι μάρτυρες, ευτυχώς η Δικαιοσύνη ενήργησε και της έχω εμπιστοσύνη. Πιστεύω πως στις 2 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η δίκη και θα δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου», είπε από την πλευρά του ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d52atn5thfux)

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Διακοπή στη δίκη - Κατηγορούμενες η μητέρα, η αδελφή της και η σπιτονοικοκυρά της

Σημειώνεται πως ήταν η τρίτη συνεδρίαση του δικαστηρίου και διεκόπη, επειδή παραιτήθηκε ο συνήγορος υπεράσπισης της σπιτονοικοκυράς. Και αυτό γιατί, όπως εξήγησε συνεργάτης του, η κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά δεν επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τακτοποιήσουν το θέμα της αμοιβής του.

Η πρόεδρος και ο εισαγγελέας επέπληξαν με έντονο ύφος την κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά, με αφορμή το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί στις προηγούμενες συνεδριάσεις. Το δικαστήριο, στη συνέχεια, διόρισε συνήγορο στην κατηγορούμενη και μετά την κλήρωση των ενόρκων διέκοψε για τις 2 Δεκεμβρίου 2024.

Παράλληλα, το δικαστήριο, με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση, αποφάσισε την παράταση της προσωρινής κράτησης για τις τρεις κατηγορούμενες μέχρι τον Μάιο του 2025.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τη σπιτονοικοκυρά είναι αντιμέτωπες με τη Δικαιοσύνη η μητέρα και η αδελφή της άτυχης Φαίης.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d528yx68ctu1)