Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτηςπατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη την περασμένη Δευτέρα (21/10) .

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του τοπικού μέσου cretapost, ο 76χρονος επιχειρηματίας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ φέρει σοβαρά τραύματα στην κνήμη και στη γνάθο και ελαφρύτερα τραύματα σε σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το ατύχημα του πατέρα του

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης νοσηλεύεται στην ΜΕΘ μετά το πολύωρο χειρουργείο, ενώ κατά τις πληροφορίες, όπως αναφέρουν πηγές από το νοσοκομείο, θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο τις επόμενες ημέρες.

Μανώλης Παπακαλιάτης: Στο πλευρό του ο γιος του, Χριστόφορος, και όλη η οικογένειά του

Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται όλη η οικογένεια του Μανώλη Παπακαλιάτη ανάμεσά του και ο γιος του, Χριστόφορος.

Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο Live News χθες, Τρίτη, λέγοντας πως ο πατέρας του είναι σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση. «Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Επικοινωνεί. Έχει πολλά χτυπήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d52ewjgyj5r5)

Πώς έγινε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στον Αγιο Ιωάννη της Κνωσού όταν ένα μηχανάκι παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 76χρονο γνωστό επιχειρηματία και έναν ανήλικο που ήταν συνοδηγός του δικύκλου.

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον γνωστό επιχειρηματία να φέρει βαρύτατα τραύματα στα κάτω άκρα. Ευτυχώς, ο ανήλικος φέρει ελαφρά τραύματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d52zdayh5hwx)

Φωτογραφία: NDPPHOTO / NDP PHOTO