Νεκρή μέσα σε ένα λουτρό αίματος στο ίδιο της το σπίτι είχε εντοπιστεί η 84χρονη ηλικιωμένη στα Καμένα Βούρλα στις 12 Οκτωβρίου, η οποία έφερε τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη, με τις Αρχές να βάζουν στο κάδρο την 50χρονη οικιακή βοηθό της ως φερόμενη δράστη της υπόθεσης.

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν την 50χρονη γυναίκα και την οδήγησαν χθες (22/10) στον εισαγγελέα για την υπόθεση δολοφονίας της ηλικιωμένης, ασκώντας κατηγορίες ανθρωποκτονίας και παραβίασης του νόμου περί όπλων.

Η 50χρονη κατηγορούμενη τηρεί αρνητική στάση από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η ανάκριση από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι έχει προβλήματα υγείας. Κατά την απολογία της στους αστυνομικούς φέρεται να υποστήριξε ότι πήγε στο σπίτι ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα την ημέρα που εντοπίστηκε η σορός, αλλά αρνείται ότι αυτή ευθύνεται για τη δολοφονία της 84χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, για το Live News, η οικιακή βοηθός αρνείται πως γνώριζε ότι στο σπίτι της ηλικιωμένης υπήρχαν χρήματα.

Οι Αρχές από την άλλη, κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνό της, ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε επικοινωνία με την 84χρονη πριν τη δολοφονία αλλά και εάν επικοινώνησε με κάποιον μετά τη δολοφονία της γυναίκας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d5384g4b5k0h)

Καμένα Βούρλα: Το μυστήριο με τα ματωμένα παπούτσια

Για την υπόθεση δολοφονίας της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα μίλησε και ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττική, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος ανέφερε σχετικά για την 50χρονη οικιακή βοηθό ότι προσπαθούσε να βρει τρόπους να παραπλανήσει μετά την κλοπή.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι αυτή η στάση δείχνει ότι ένας τέτοιος άνθρωπος δύσκολα ομολογεί τις πράξεις του. Μάλιστα, σημειώνει ότι «φαίνεται από τις κάμερες πως έμεινε στο σπίτι 1.5 ώρα ενώ αυτή λέει για 5 λεπτά. Ίσως συζητούσανε, να την μαχαίρωσε και να έφυγε αμέσως».

«Η αστυνομία βρήκε DNA της στο σπίτι αλλά αυτό μπορεί να είναι φυσιολογικό γιατί μπαινόβγαινε στο σπίτι. Δεν ξέρω αν βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι της γιατί είχε ματωμένα παπούτσια. Ένα μικρό ίχνος θα μπορούσε να δώσει ένα ατράνταχτο στοιχείο. Όπως και το όπλο», καταλήγει ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53896sz5xsx)