Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, πνιγμό κατά τη διάρκεια του ύπνου του είναι το πρώτο εύρημα του ιατροδικαστή, ο οποίος διενήργησε σήμερα το μεσημέρι την νεκροψία – νεκροτομή στο ηλικίας 9 ημέρων βρέφος, το οποίο μετέφεραν οι γονείς του νεκρό, στις 11 π.μ., στο νοσοκομείο Νάουσας.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, μέχρι τη διασωλήνωση του βρέφους, προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή, αλλά εις μάτην…

Θάνατος βρέφους 9 ημερών στη Νάουσα: Χωρίς παρελθόντα επιβαρυντικά στοιχεία οι γονείς του βρέφους

Αύριο αναμένεται ο ιατροδικαστής να καταθέσει το πόρισμά του για τη νεκροψία – νεκροτομή στο 9 μηνών βρέφος, ενώ στην υπόθεση έχει παρέμβει επίσης ο εισαγγελέας Νάουσας, χωρίς να προκύπτουν από το παρελθόν οποιαδήποτε επιβαρυντικά στοιχεία για τους γονείς του βρέφους.

Σύμφωνα πάντα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, η μητέρα του βρέφους δήλωσε ότι το τάισε στις 3 η ώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης και οι γονείς του το βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί της Τετάρτης.

Η διαφορά ώρας μεταξύ του πρωινού της Τετάρτης και της 11ης πρωινής, ώρα κατά την οποία οι γονείς μετέφεραν το νεκρό βρέφος στο νοσοκομείο Νάουσας υποχρέωσε τον εισαγγελέα της πόλης να αναλάβει πρωτοβουλία, για κάθε ενδεχόμενο.

Σημειώνεται ότι η πνιγμονή από εισρόφηση αποτελεί αίτιο του συνδρόμου του αιφνιδίου βρεφικού θανάτου.