Βοήθεια εκ των έσω είχαν τα μέλη συμμορίας που έκλεβε σίδερα και καλώδια από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ασπροπύργου, μιας και για να κάνει τα στραβά μάτια, του έδιναν λεφτά.

Πρόκειται για τον υπάλληλο εταιρίας υποστήριξης τεχνικών εργασιών στον ΟΣΕ, ο οποίος για να …κοιτάει προς την άλλη πλευρά, φέρεται να πήρε μεροκάματο από τους τρεις Ρομά.

Ασπρόπυργος:  Η γυναίκα του ενός συμμετείχε στην επιχείρηση κλοπής των μετάλλων

Οι δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να έχουν φορτωμένα στο αυτοκίνητο τους δεκάδες σίδερα τα οποία είχαν αφαιρέσει από τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου στον Ασπρόπυργο. Για τους δράστες μάλιστα, η υπόθεση ήταν οικογενειακή αφού και η γυναίκα του ενός συμμετείχε στην επιχείρηση κλοπής των μετάλλων.

Μόλις οι Ρομά είδαν τα …σκούρα, αποκάλυψαν κατευθείαν πως είχαν δώσει χρήματα σε έναν υπάλληλο συνεργείου να τους αφήσει να ξηλώσουν τα σίδερα, ο οποίος επίσης συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Τα σίδερα, αφού καταγραφούν, θα επιστραφούν στο συνεργείο για επανατοποθέτηση ενώ το πρωί της Πέμπτης, οι τέσσερις συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Αθηνών με τη δικογραφία που αυτή την ώρα σχηματίζεται σε βάρος τους.