"Άγιο" είχε ένα 14χρονο κορίτσι, που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε ξαφνικά στο κεφάλι της κομμάτι σοβά από μπαλκόνι, ενώ περίμενε μαζί με τη μητέρα του σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Παίδων και οι γιατροί έπεσαν πάνω της για να την κρατήσουν στη ζωή.

Για περισσότερες από τρεις ώρες, οι γιατροί έδιναν «μάχη» για να σταματήσουν την αιμορραγία στο κεφάλι που προκλήθηκε από το χτύπημα. Έξω από το χειρουργείο συντετριμμένη η μητέρα της περίμενε και τα ευχάριστα νέα ήρθαν μόλις ολοκληρώθηκε το χειρουργείο, όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι όλα πήγαν καλά, το κορίτσι επικοινωνεί με το περιβάλλον και ότι δε θα χρειαστεί να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d54614fdrr4h)

Τόνισαν, μάλιστα, ότι ήταν σωτήρια η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικών.

Στο νοσοκομείο πήγε και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος συγκλονισμένος με ότι συνέβη, ζήτησε συγνώμη και είπε στους γονείς της κοπέλας ότι θα είναι δίπλα τους σε ό,τι κι αν χρειαστούν. Ο ίδιος τόνισε ότι το σπίτι είναι καλά συντηρημένο και δεν μπορεί να καταλάβει πώς ξεκόλλησε ο σοβάς και χτύπησε το παιδί.

Άγιοι Ανάργυροι: To χρονικό του ατυχήματος στην στάση λεωφορείου

Η 14χρονη, στη μία το μεσημέρι, περίμενε στη στάση του λεωφορείου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

«Προχωρούσα στον δρόμο, έπεσε ένας σοβάς και την είδα αναίσθητη… Δεν πρόλαβα να δω τίποτα, είδα το παιδί μου μόνο και το κρατούσα αναίσθητο στην αγκαλιά μου», περιέγραψε η μητέρα της κοπέλας στο Star και τη Γεωργία Χάρδα.

Περαστικοί και καταστηματάρχες έτρεξαν να βοηθήσουν τη μικρή που είχε σχεδόν χάσει τις αισθήσεις της.

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν από διαφορετικά σημεία στο σημείο μέσα σε 9 λεπτά. Παρέλαβαν το παιδί, το οποίο είχε τις αισθήσεις του και συνοδεία μοτοσικλετών της ομάδας ΔΙΑΣ ξεκίνησαν για το νοσοκομείο Παίδων.

Έξω από το χειρουργείο, η μητέρα της 14χρονης με δάκρυα στα μάτια έλεγε και ξανά έλεγε ότι είχε παραλάβει την κόρη της νωρίτερα από το σχολείο και την πήγαινε στο Κέντρο Υγείας Αγίων Αναργύρων, καθώς είχε χτυπήσει το χέρι της, την ώρα που έπαιζε βόλεϊ στο μάθημα της Γυμναστικής.

Υπάλληλοι του Δήμου απέκλεισαν το σημείο ώστε να μην κινδυνεύσει κάποιος περαστικός.