Ανοίγουν τα στόματα στους καταυλισμούς της Κάτω Αχαγιάς, της Πάτρας και της Αμαλιάδας, με ανθρώπους που είχαν γνωρίσει τη μητέρα των δύο νεκρών παιδιών, την 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, να υποστηρίζουν ανοιχτά πλέον πως η συμπεριφορά της ήταν τόσο περίεργη όσο περίεργοι ήταν και οι θάνατοι των παιδιών της.

Μάλιστα χθες η εφημερίδα «Πατρίς» έκανε λόγο για έκτο μωρό που γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Εισαγγελία Πατρών δέχθηκε νέα καταγγελία, με στοιχεία τα οποία διερευνά για ένα αδελφάκι της Ειρήνης, που μεταφέρθηκε µε υποξαιμία στο νοσοκομείο. Το παιδάκι σώθηκε.

*Διαβάστε ακόμα: Αμαλιάδα: Νέα στοιχεία για τα αίτια θανάτου των βρεφών - Το μωρό μπορεί να εισέπνευσε τοξικές ουσίες ή ναρκωτικά, τι είναι η "διάμεση πνευμονίτιδα"
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d551p7alrkkh)


Ειρήνη Μουρτζούκου: "Όσες τη φιλοξενήσαμε, κάτι έπαθαν τα παιδιά μας"

Μία άλλη γυναίκα μίλησε χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για μία παρέα γυναικών, φίλων μεταξύ τους, που είχαν παιδιά και όλες είχαν φιλοξενήσει κατά καιρούς την 24χρονη. «Όλες έχουμε φιλοξενήσει την Ειρήνη. Και όλων τα παιδιά κάτι έπαθαν όταν ήταν εκεί η Ειρήνη, μόνη της πάντα», είπε η γυναίκα που κράτησε την ανωνυμία της. Πλέον, πέρα από τα δύο νεκρά παιδιά της Ειρήνης, τα νεκρά παιδιά δύο συγκατοίκων της, της Κατερίνας και της Πόπης, αλλά και το αδελφάκι της 24χρονης Ειρήνης που πέθανε πριν από 10 χρόνια, προστίθεται και η νέα περίπτωση που φέρεται να συνέβη πριν από επτά χρόνια, για την οποία, σημειωτέον, δεν έχει υπάρξει καταγγελία έως σήμερα στις Αρχές.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι συμπτώσεις όπου μόλις η Ειρήνη έπαιρνε τις επιδοτήσεις των 2.000 ευρώ έπειτα από κάθε τοκετό, τα παιδιά χάνονταν από τη ζωή. Ο πατέρας της Ειρήνης, όπως υποστήριξε ο ΑΝΤ1, ανέφερε σε ομόφυλούς του να μην εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην 24χρονη σήμερα κοπέλα, πληροφορία που η Ειρήνη διέψευσε κατηγορηματικά.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d53x593dv3m1)
Αν και η υπόθεση πήρε μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα τον δρόμο της δικαστικής διερεύνησης, ο πατέρας του παιδιού που πέθανε το 2021, ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας, μιλώντας σε τηλεοπτικό μέσο αποκάλυψε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει μάθει από τι τελικά πέθανε το έξι μηνών κοριτσάκι. Τόσο ο ίδιος όσο και δύο ακόμη φίλοι της υποστήριξαν πως η 24χρονη τους είχε στείλει φωτογραφίες με το νεκρό μωρό.