Ολοένα και περισσότερα νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά βρέφη σε Κάτω Αχαΐα και Αμαλιάδα, ενώ έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα και να μιλούν για την περίεργη συμπεριφορά της 24χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία ήταν παρούσα όταν τα μωρά πέθαναν, με τις Αρχές να ερευνούν τον θάνατο δύο ακόμα μωρών.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου στην Αμαλιάδα. Η 24χρονη Ειρήνη έχει χάσει τα δύο της παιδιά πριν από δύο χρόνια, ενώ ήταν συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του 15 μηνών βρέφους.

Ο πρόεδρος του ''Χαμόγελου του Παιδιού'', Κώστας Γιαννόπουλος, έχει αναφέρει ότι η 24χρονη έζησε δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια, αφού ο σύντροφος της μητέρας της Ειρήνης κακοποιούσε την 24χρονη και τα αδέλφια της.



«Δεν μου αρέσει καθόλου η στάση της»

Όπως είπε συγγενής της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η 24χρονη είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς την κακομεταχειρίζονταν οι γονείς της. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Την Ειρήνη την κακομεταχειριζόταν η μητέρα της αλλά και ο πατέρας της. Πολλές φορές έκλεβε. Σε ηλικία οκτώ ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της. Είχαμε καλέσει και την αστυνομία».

Ο εν λόγω συγγενής συνέχισε λέγοντας ότι η Ειρήνη πολλές φορές έλεγε ψέματα, αφού όπως είπε: «Μου έλεγε οτι είναι στη μαμά της, ενώ μίλαγα με την μαμά της και δεν είχε ιδέα. Βαθιά μέσα μου δεν πιστεύω οτι το έχει κάνει. Ειλικρινά έχω σοκαριστεί. Δεν μου αρέσει καθόλου η στάση της».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d56kkko7d00x)



«Πραγματικά δεν ξέρω αν εμπλέκεται η Ειρήνη»

Με τη σειρά του ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, που «έφυγε» το παιδί της το 2021 δήλωσε σχετικά με την Ειρήνη Μουρτζούκου: «Θα ακουστούν πολλά κουτσομπολιά, προσπαθούμε να μάθουμε την αίτια θανάτου της μπέμπας. Δεν θα έπρεπε μια μάνα που υποτίθεται έχει χάσει δυο παιδιά να κατηγορεί την Κατερίνα».

Συμπλήρωσε ότι: «πραγματικά, δεν ξέρω αν εμπλέκεται η Ειρήνη, ακούγονται τόσα. Θα δοθούν οι φωτογραφίες που έστελνε η Ειρήνη στην δικηγόρο».