Οι εκδρομείς του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου επιστρέφουν στην πρωτεύουσα, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στους βασικούς οδικούς άξονες, τόσο στην Ε.Ο Αθηνών - Πατρών όσο και στην Ε.Ο Αθηνών Λαμίας.

Στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο ύψος του Ισθμού και των διοδίων Καλαμακίου.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται επίσης στην Αθηνών-Κορίνθου. Ειδικότερα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από το ύψος της Αρχαίας Κορίνθου έως τα Μέγαρα.



Επίσης, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Αθηνών – Λαμίας, λόγω των έργων που εξελίσσονται στην Εθνική Οδό στο 198ο χιλιόμετρο ανακατασκευής γέφυρας. Σε εκείνο το σημείο έχει γίνει μονοδρόμηση της ΠΑΘΕ με συνέπεια τα αυτοκίνητα να κινούνται σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας και οι δύο κατευθύνσεις.

Παρά μάλιστα την απόφαση για αποσυμφόρηση μέσω της ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια της Αγίας Τριάδας στις Θερμοπύλες, τα πράγματα 2 ώρες μετά είναι σε κατάσταση ασφυξίας όπως βλέπετε στις εικόνες που κατέγραψε το lamianow.gr στο ύψος της Ανθήλης.


Ανοιξαν τα διόδια στην Αγία Τριάδα στις Θερμοπύλες

Δωρεάν είναι η διέλευση από τα διόδια της Αγίας Τριάδας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, έως τα μεσάνυχτα.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κεντρικής Οδού, κ. Ροδιανό Αντωνακόπουλο, εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας των πολιτών που οφείλεται στην εκτέλεση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την παραχωρησιούχο εταιρεία στον ΑΘΕ – Θερμοπύλες, οι οδηγοί δεν θα καταβάλλουν διόδια στην Αγία Τριάδα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 17:45 μέχρι τις 24:00.

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Δείτε φωτογραφίες:

4435723
4435724
4435725
4435726


lamia1
lamia3
lamia4
lamia2