Ένα νέο αστέρι Michelin προστίθεται στην αθηναϊκή γαστρονομία, ενώ η πόλη βιώνει μία απώλεια. Ο οδηγός Michelin ανακοίνωσε τα εστιατόρια που διακρίθηκαν στην Αθήνα.

Το Delta, το εστιατόριο στο ΚΠΙΣΝ, υπό τη διεύθυνση των Γιώργου Παπαζαχαρία και Θάνου Φέσκου, διατήρησε τα δύο αστέρια του.


Η νέα προσθήκη στον οδηγό Michelin

Το νέο αστέρι της πόλης απονεμήθηκε στο Makris Athens by Domes του Πέτρου Δήμα.


Τα εστιατόρια που διατήρησαν αστέρι Michelin

Botrini's
Hytra
The Zillers
Pelagos του Four Seasons Astir Palace Hotel
CTC
Σπονδή
Soil
Hervé
Tudor Hall του King George
Patio του The Margi


Το Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου, έχασε το αστέρι του

Ο γαστρονομικός χάρτης της πόλης μετρά και μία απώλεια, καθώς το Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου στον Πειραιά έχασε το αστέρι του και πλέον ανήκει στην κατηγορία «Main Selection».

Στην κατηγορία Bib Gourmand (καλή σχέση ποιότητας-τιμής), η ομάδα του οδηγού Michelin διατηρεί τη διάκριση στα Cerdo Negro 1985, Fine Mess Smokehouse, Jerár και Nolan, προσθέτοντας τα Akra και Pharaoh. Εκτός από τα εστιατόρια που τιμήθηκαν με Αστέρια Michelin, Πράσινα Αστέρια και Bib Gourmands, οι επιθεωρητές εντυπωσιάστηκαν επίσης από 4.