Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την αρρωστημένη δράση του καθηγητή Γυμνασίου από τον Άλιμο, που προφυλακίστηκε για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθήτριάς του.

Φωτογραφίες με γυμνά, ανήλικα κορίτσια εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του.

Ο 52χρονος καθηγητής του Γυμνασίου στον Άλιμο βρίσκεται πλέον στη φυλακή, ωστόσο η έρευνα της Αστυνομίας, και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δεν σταματάει.

Κατηγορίες για τον καθηγητή στον Άλιμο: Πιθανόν να έχει γυμνές φωτογραφίες και από άλλη μαθήτριά του 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο λάπτοπ του έχουν βρεθεί φωτογραφίες γυμνών, ανήλικων κοριτσιών, τις οποίες μάλιστα είχε ταξινομήσει και κατά ηλικία.

Εκφράζεται ανησυχία από αστυνομικές πηγές ότι ενδεχομένως να είναι και κάποια μαθήτριά του από το παρελθόν ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες, γι’ αυτό και επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα ανήλικα κορίτσια.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για να ζητηθεί από την Εισαγγελία η έκδοση παραγγελίας ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες, αλλά και τα στοιχεία ταυτότητας του 52χρονου.