Προθεσμία για να απολογηθεί για τον ξυλοδαρμότης 52χρονης συζύγου του έλαβε ο 65χρονος, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο στην Κάρυστο Ευβοίας.
Συγκεκριμένα, άνδρες του Α.Τ, Καρύστου τον συνέλαβαν και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, καθώς ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη γυναίκα, έκρινε πως τα βαριά τραύματά της δεν «έδειχναν» πως προέρχονται από πτώση, όπως είχε υποστηρίξει η κόρη της.
Εύβοια: Προθεσμία να απολογηθεί ο 65χρονος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Εικόνες από το σπίτι όπου την κακοποιούσε
Η 52χρονη νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό», όπου μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Καρύστου, αφού εκεί την είχε πάει αρχικά ο σύζυγός της, ισχυριζόμενος ότι τραυματίστηκε μόνη της, ενώ έκανε εξωτερικές εργασίες.
Η κλινική της εικόνα ήταν αυτή που έκανε τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη τη μεταφορά της στον «Ευαγγελισμό» στην Αθήνα.
Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν εικόνες από το σπίτι, όπου έμενε το ζευγάρι στο Μαρμάρι Ευβοίας μαζί με τα ζώα του και το οποίο είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για την 52χρονη, σύμφωνα με το evima.gr.
Εικόνα από τη σύλληψη του 65χρονου
Επίσης στη δημοσιότητα ήρθε και φωτογραφία του 65χρονου, τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.
Η σύλληψη έγινε το Σάββατου, αφού από το βράδυ της Παρασκευής εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.
Ο 65χρονος έφτασε από την Κάρυστο στον εισαγγελέα Χαλκίδας το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο μετά τις 15:30 και αναμένεται να απολογηθεί.