Βασίλης Καλογήρου: Τα τρία αμείλικτα ερωτήματα που θέτει ο ιδιωτικός ερευνητής που είχε αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου
Δείτε βίντεο
Στη σορό που εντοπίστηκε στον Τύρναβο και φέρεται να ανήκει στον Βασίλη Καλογήρου, θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση η οποία θα δώσει απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν
![tirnabos-vasilis-kalogirou-soros](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2025-02-17/tirnabos-vasilis-kalogirou-soros.jpg)
Στο θρίλερ στον Τύρναβο με τον εντοπισμού σορού, η οποία τα πρώτα στοιχεία υποστηρίζουν πως πρόκειται για τον επί μέρες αγνοούμενο Βασίλη Καλογήρου, είναι στραμμένα τα βλέμματα.
Την ίδια ώρα, για «σκοτεινά» σημεία και κενά πίσω από τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη Καλογήρου μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είχε αναλάβει να εξιχνιάσει την υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου.
Στη σορό που εντοπίστηκε στον Τύρναβο και φέρεται να ανήκει στον άτυχο άνδρα, ο οποίος αγνοούνταν επί 47 ημέρες στη Λάρισα, θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση η οποία θα δώσει απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν, κυρίως για το πώς βρέθηκε σε μια πλαγιά λόφου στον Τύρναβο ο 39χρονος, αλλά και σε τι οφείλεται ο θάνατός του.Βασίλης Καλογήρου: «Υπάρχουν κάποια απλά ερωτήματα που θέλουν απάντηση», λέει ο Τσούκαλης
«Υπάρχουν κάποια απλά ερωτήματα που θέλουν απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούκαλης μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές σε MEGA και Alpha.
Το πρώτο ερώτημα που θέτει ο κ. Τσούκαλης είναι το κατά πόσο ήταν εφικτό ο Βασίλης Καλογήρου να διανύσει μια τόσο μεγάλη απόσταση, 15-16 χιλιομέτρων, την μέρα που εξαφανίστηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου.
«Ο Βασίλης ήταν περιπατητής, όχι μαραθωνοδρόμος για να περπατάει σε μια δύσβατη περιοχή με κακές καιρικές συνθήκες. Θα πρέπει να είχε περπατήσει άλλες έξι ώρες από το σημείο που εθεάθη τελευταία φορά ζωντανός», ανέφερε.
Και συνέχισε, μιλώντας για την περιοχή που βρέθηκε η σορός: «Βρίσκεται σε μια άγονη γραμμή, που δεν γνώριζε ο Βασίλης. Έπρεπε περάσει από μαντριά που υπάρχουν σκυλιά».
Το δεύτερο ερώτημα που έθεσε ο ερευνητής αφορά στα σκυλιά, που άρχισαν να γαβγίζουν τις 3-4 τελευταίες ημέρες οδηγώντας τους κτηνοτρόφους στο σημείο που βρέθηκε η σορός. «Εάν ήταν ένα μήνα εκεί η σορός τα σκυλιά δεν θα γάβγιζαν;», αναρωτήθηκε ο κ. Τσούκαλης.
Προβληματισμό προκάλεσε, ακόμη, στον κ. Τσούκαλη ότι η σορός εντοπίστηκε σε κυνηγετική περιοχή, εν μέσω κυνηγετικής περιόδου. «Το διάστημα που χάθηκε ο Βασίλης επιτρεπόταν το κυνήγι.Πώς δεν τον είδε κανείς;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης.
Σχολιάζοντας την ανάρτηση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου, ο κ. Τσούκαλης έκανε το εξής σχόλιο: «Δεν έγραψε τυχαία ό,τι έγραψε».
Ο κ. Τσούκαλης ολοκλήρωσε λέγοντας ότι τα παραπάνω ερωτήατα θέλουν απάντηση και μέχρι τότε όλα τα σενάρια σχετικά με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου παραμένουν ανοιχτά.