Βασίλης Καλογήρου: Στην εισαγγελία Λάρισας οι γονείς και ο θείος του - Η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του και τι αναμένεται να πει η μητέρα του στην κατάθεσή της
Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ για τα σκυλιά της στάνης
Η κατάθεση της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου θα αφορά το εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει η ίδια, ενώ πρόκειται να αποσυνδέσει τον θάνατο του γιου της από την υπόθεση των Τεμπών
Στην εισαγγελία Λάρισαςέφτασαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου τόσο οι γονείς όσο και ο θείος του Βασίλη Καλογήρου, που εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε ποιμνιοστάσιο στον Τύρναβο50 μέρες μετά την εξαφάνισή του.
Η μητέρατου αδικοχαμένου Βασίλη, όπως και ο πατέρας και ο θείος του θα περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν στο πλαίσιο της επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αφότου η μητέρα του θανόντος διατύπωσε δημόσια υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια εις βάρος του υιού της.
Βασίλης Καλογήρου: Τι αναμένεται να πει η μητέρα του στην κατάθεσή της
Νωρίτερα σήμερα, μιλώντας στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για το τι θα αναμένεται να αφορά η κατάθεση της μητέρας του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, η κατάθεση της μητέρας θα αφορά το εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει η ίδια ενώ πρόκειται να αποσυνδέσει τον θάνατο του γιου της από την υπόθεση των Τεμπών.
Επιπλέον, αναμένεται να απαντήσει στο εάν είχε δεχτεί οποιαδήποτε απειλή που να σχετίζεται με δικαστική έρευνα που είχε κάνει λίγο καιρό πριν την εξαφάνιση του Βασίλη Καλογήρου και αν ναι για ποιο λόγο δεν το είχε αναφέρει από την αρχή των ερευνών.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d80s1ieik61t)
Βρέθηκε ουσία στον οργανισμό του
Στον ιατρικό φάκελο του Βασίλη Καλογήρου και το ιστορικό του 39χρονου σε θέματα υγείας επικεντρώνονται οι έρευνες για τη λύση του μυστηρίου της υπόθεσης με την εξαφάνιση και τον θάνατό του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, η ουσία που εντοπίστηκε φέρεται να αντιστοιχεί σε φάρμακα για σοβαρό ψυχιατρικό νόσημα με τους επιστήμονες να περιμένουν να αντιπαραβάλουν τα ευρήματα με κάποια φαρμακευτική αγωγή που τυχόν λάμβανε ο 39χρονος.
Σε μία γενική τοποθέτηση των ειδικών, της Χρύσα Σαρδέλη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ και του Δημήτρη Παπαδημητριάδη, ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής μιλώντας στο Live News θέλησαν να τονίσουν ότι το στίγμα της ψυχικής υγείας θα πρέπει να εκλείψει.
Παράλληλα, ο κ. Παπαδημητριάδης επεσήμανε: «Στις περισσότερες περιπτώσεις στατιστικά που διερευνά το αντικείμενό μου σε όλο τον κόσμο που έχουμε εξαφανίσεις ανθρώπων, υπάρχει ένα ιστορικό ψυχικής υγείας».
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d80rsxt6mvpt)
Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ για τα σκυλιά της στάνης
Όσο αφορά το γεγονός γιατί τα σκυλιά δεν γάβγισαν νωρίτερα παρά μόνο τις 3-4 τελευταίες ημέρες, πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως τα σκυλιά αντιμετώπιζαν ένα πρόβλημα και βρίσκονταν κλεισμένα μέσα στην στάνη και όχι στον εξωτερικό χώρο.
Επιπλέον, ο πρόεδρος του συλλόγου κυνηγών της περιοχής αναμένεται να καταθέσει πως η συγκεκριμένη περιοχή δεν ήταν ποτέ κυνηγότοπος και τα όσα διατυπώνονται για τα σκυλιά που περνούσαν συχνά, δεν ευσταθούν καθώς οι κυνηγότοποι ήταν σε διαφορετικό σημείο.