Το ύστατο «χαίρε» είπαν σήμερα, Τρίτη 4/03, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος στον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, με την ταφή του γνωστού ποινικολόγου να γίνεται στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

*Διαβάστε ακόμα: Κηδεία Αλέξη Κούγια: Παρούσα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου - "Η πρώτη αγκαλιά που θα κάνει θα είναι στα παιδάκια μας"


Εύη Βατίδου: Θα θυμάμαι για πάντα τον Αλέξη Κούγια

Η πρώην σύζυγός του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε φανηρά συγκινημένη ότι «σήμερα αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο, που ήταν κάτι παραπάνω από πρώην σύζυγός μου. Μοιραστήκαμε στιγμές και έντονα συναισθήματα. Τα παιδιά μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης μας. Θα τον θυμάμαι για πάντα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d87hbbd5x32x)