Βόλος: Νεκρός ο πατέρας του 31χρονου, που δεν άντεξε τον θάνατο του ζευγαριού μετά το τροχαίο
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας
Νιόπαντρο ζευγάρι το απόγευμα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν ένα ΙΧ που οδηγούσε 82χρονος οδηγός τους παρέσυρε στα Λεχώνια με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι Βολιώτες αλλά και όλη η Ελλάδα το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, το οποίο αρχίζει να θυμίζει αρχαία τραγωδία, μετά και τον θάνατο του πατέρα του 31χρονου αναβάτη της μηχανής.
Διαβάστε ακόμα: Βόλος: Θρήνος για το νιόπαντρο ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο - 82χρονος ο οδηγός του αγροτικού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή τους
Ένα νιόπαντρο ζευγάρι το βράδυ της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν ένα ΙΧ που οδηγούσε 82χρονος οδηγός τους παρέσυρε στα Λεχώνια με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους.
Βόλος: To νιόπαντρο ζευγάρι έχασε ακαριαία τη ζωή του έπειτα από το τροχαίο
Οι νεκροί ηλικίας 31 ετών είναι ο Κώστας Παπακωνσταντίνου και η 32xρονη Κεράσια Αλιμαντίρη, κόρη γνωστού επιχειρηματία στον Βόλο, που διατηρεί κατάστημα ανταλλακτικών δίκυκλων μοτοσικλετών στο κέντρο της πόλης, ενώ σε παρόμοιο κατάστημα εργαζόταν και ο 31χρονος.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το νιόπαντρο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα μετο «The Newspaper», η τραγωδία δεν σταματά στην απώλεια των δύο παιδιών, καθώς ο 74χρονος πατέρας του Κώστα Παπακωνσταντίνου, Αθανάσιος, στο άκουσμα του τρομακτικού τροχαίου δυστυχήματος, δεν άντεξε τον πόνο και τη θλίψη και έφυγε από τη ζωή ύστερα από ισχυρό ισχαιμικό επειδόσιο που υπέστη.
Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του 31χρονου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού λιποθύμησε μετά το άκουσμα της είδησης θανάτου των δύο νέων.
Μάλιστα, λίγο αυτοκίνητα πιο πίσω ακολουθούσε ένα άλλο ζευγάρι, στενοί φίλοι των θυμάτων. Μιλώντας στο thenewspaper.gr, ανέφεραν πως οι δυο τους έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της φρικτής σκηνής, βλέποντας τους αγαπημένους τους να αφήνουν την τελευταία τους πνοή μπροστά στα μάτια τους. Σε κατάσταση σοκ, προσπάθησαν να τρέξουν κοντά τους, όμως ήταν ήδη αργά.

