Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της Καίτη Κωνσταντίνου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 61 της χρόνια, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και σε όλους τους θαυμαστές της γνωστής ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμα: Καίτη Κωνσταντίνου: Θλίψη για το θάνατο της "Σωσώς" από τα "Εγκλήματα" - Πώς από φιλόλογος έγινε σπουδαία ηθοποιός και η απώλεια του πατέρα της, που την σημάδεψε

Η Καίτη Κωνσταντίνου έφυγε από τη ζωή «χτυπημένη» από τον καρκίνο, το βράδυ της 10ης Μαρτίου, με την είδηση του θανάτου της να προκαλεί σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, και τους συνεργάτες της να την αποχαιρετούν με σπαρακτικές αναρτήσεις τους.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του Alpha «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», ενώ η ίδια αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό για τον ρόλο της ως «Σωσώ Παπαδήμα», στη δημοφιλή κωμική σειρά «Εγκλήματα».

kideia-konstantinou-kaiti
kideia-konstantinou-kaiti1

Η μητέρα της, Αγγελική Βελισσαρίου, έφτασε υποβασταζόμενη από την άλλη κόρη της Μαρία, λίγο πριν τις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Ροδάνθη Αιγίου.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν πάρα πολλοί καλλιτέχνες και συνάδελφοι της Καίτης Κωνσταντίνου. Ανάμεσά τους οι Κώστας Κόκλας, Υρώ Μανέ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Σταύρος Νικολαΐδης, αλλά και οι στενές της φίλες Μαρία Καβογιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.  

Η μητέρα της ηθοποιού είχε συνεχώς στο πλευρό της τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Κόκλα, τη στιγμή που έβγαιναν από την εκκλησία για την ταφή της κόρης της.  

Καίτη Κωνσταντίνου: Βαθιά θλίψη στο τελευταίο «αντίο» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την ηθοποιό

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 12/03, πλήθος κόσμου έσπευσε στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Ροδοδάφνη Αιγίου, τόπο καταγωγής της Καίτης Κωνσταντίνου, προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό.

Ανάμεσά τους συγγενείς, φίλοι, αλλά και συνεργάτες της Καίτης Κωνσταντίνου.

kideia-konstantinou-kaiti-ok__1_
kideia-konstantinou-kaiti-ok__2_
kideia-konstantinou-kaiti-ok__3_
kideia-konstantinou-kaiti-ok__4_
kideia-konstantinou-kaiti-ok__5_
kideia-konstantinou-kaiti-ok__6_
kideia-konstantinou-kaiti-ok__7_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__15_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__16_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__17_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__18_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__19_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__7_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__8_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__9_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__10_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__11_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__12_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__13_
kosmoskidia-konstantinou-kaiti__14_
kideia-kaitis-ithopoioi



Υποβασταζόμενη έφτασε στο ιερό ναό η μητέρα της 61χρονης ηθοποιού, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη τον χαμό της κόρης της.

kaiti-konstntinou-kideia-mitera-aderfi


Επίσης, συγκίνηση προκάλεσαν και τα στεφάνια που έστειλαν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της Καίτης Κωνσταντίνου. Μεταξύ αυτών, το στεφάνι που έστειλαν από κοινού Μαρία Καβογιάννη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο αναφέρει: «Καλό ταξίδι Καιτούλα, μας νίκησες».

stefania-kidia-konstantinou-kaiti__1_
stefania-kidia-konstantinou-kaiti__2_
stefania-kidia-konstantinou-kaiti__3_
stefania-kidia-konstantinou-kaiti__4_
stefania-kidia-konstantinou-kaiti__5_
stefania-kidia-konstantinou-kaiti__6_
stefania-kidia-konstantinou-kaiti__7_

Η επαγγελματική πορεία της Καίτη Κωνσταντίνου

Η Καίτη Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1963 στη Ροδοδάφνη Αχαΐας. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ και στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, από την οποία αποφοίτησε το 1986, έχοντας συμμαθήτριες τις Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ. Πριν αφοσιωθεί στο θέατρο και την τηλεόραση, είχε εργαστεί και ως φιλόλογος.

Η καριέρα της ξεκίνησε από τη θεατρική παράσταση Εσωτερικές Φωνές στο Θέατρο Τέχνης, ενώ με τα χρόνια συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις.

Ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστή από την ερμηνεία της ως «Σωσώ Παπαδήμα» στη δημοφιλή σειρά Εγκλήματα, που θεωρείται ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, όπου υποδύθηκε την Αλέξις Βροντάκη, ενώ η τελευταία της θεατρική παρουσία ήταν το 2023, στο έργο του Άκη Δήμου Συνέβη στο Monterey, στο Θέατρο Μικρό Χορν, μαζί με τη Λυδία Φωτοπούλου.

Είχε επίσης συμμετάσχει σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως Ο Καλύτερός μου Φίλος, Το Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο και Οξυγόνο.