Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι δύο εργολάβοι υπεύθυνοι της οικοδομής όπου χθες το πρωί έχασε τη ζωή του ο 28χρονος χειριστής γερανοφόρου οχήματος στη Βούλα.

Οι άντρες αναζητούνταν μετά το τραγικό δυστύχημα και τελικά νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους για διάφορα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία συνέβη χθες το πρωί, στην οδό Ερμού, στη Βούλα, όπου χειριστής γερανοφόρου οχήματος, που εργαζόταν σε οικοδομή έχασε τη ζωή του, όταν τον χτύπησε το ρεύμα από κολώνες της ΔΕΗ. 

Σημειώνεται ότι δεν είχε ζητηθεί άδεια από τον ΔΕΔΔΗΕ να διακοπεί το ρεύμα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Ήταν 09:00 το πρωί, όταν ο 28χρονος άτυχος χειριστής του γερανοφόρου οχήματος πάρκαρε το όχημα μπροστά από την οικοδομή και προσπάθησε με τον γερανό να ανυψώσει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας οικοδομικά υλικά.

Το μπράτσο από τον γερανό ακούμπησε πάνω σε υψηλής τάσης ηλεκτρικά καλώδια με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία. Μάλιστα, σύμφωνα αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι εκτινάχθηκε από το μπροστά μέρος του φορτηγού στην καρότσα, προς το πίσω μέρος.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με ιδιωτικό όχημα. Παρόλα αυτά και τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών τελικά κατέληξε.