Δεν άντεξε τελικά και έχασε τη μάχη για τη ζωή ένας ηλικιωμένος, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής (14/3) σε κεντρική λεωφόρο της Κέρκυρας, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την στιγμή που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των πολιτών, αλλά και του ΕΚΑΒ με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου και διασωληνώθηκε.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειας των γιατρών ο άτυχος 85χρονος τελικά δεν τα κατάφερε.

Κέρκυρα: Νεκρός ο 85χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο 

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε χθες όταν ο ηλικιωμένος κινούνταν πεζός στην πόλη της Κέρκυρας, επί της Λ. Αλεξάνδρας, όπου παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η οποία διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση, το αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα, οδηγούσε μία γυναίκα 53 ετών.

Ο άνδρας, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όμως αργότερα κατέληξε.

Το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας διενεργεί προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος.