
Ηράκλειο: Νέα απάτη σε app αγοραπωλησιών - Υποψήφιος αγοραστής "άδειασε" τον τραπεζικό λογαριασμό 31χρονης
Πώς έγινε το έγκλημα
Η 31χρονη είχε γίνει μέλος σε ένα app αγοραπωλησιών και είχε βάλει προς πώληση ένα αντικείμενο που δεν χρειαζόταν
Ακόμη μια ηλεκτρονική απάτη βλέπει το φως της δημοσιότητας, με θύμα μια 31χρονη γυναίκα στη Χερσόνησο Ηρακλείου, η οποία θέλησε να πουλήσει ένα αντικείμενο στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 31χρονη είχε γίνει μέλος σε ένα app αγοραπωλησιών και είχε βάλει προς πώληση ένα αντικείμενο που δεν χρειαζόταν.
Ηράκλειο: Πώς ο δράστης άδειασε τον λογαριασμό της 31χρονης
Ένας δήθεν ενδιαφερόμενος ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την αγορά του συγκεκριμένου αντικειμένου.
Τελικά, ο άγνωστος υποψήφιος αγοραστής την έπεισε να προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις και να πάρει τους κωδικούς της αφαιρώντας από τον τραπεζικό λογαριασμό της 1.500 ευρώ!
Όταν η 31χρονη συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα απάτης προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία και έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.