Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονος για επίθεση στον "youtuber" Teosty - Η στιγμή καταγράφηκε σε live stream (Βίντεο)
Τι αναφέρει στην καταγγελία του
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, οι δράστες - κάποιοι εξ αυτών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά - του πέταξαν πέτρες, αβγά και πλαστικά μπουκάλια νερού

Ένας 16χρονος συνελήφθη καθώς φέρεται να είναι ο ένοχος για την επίθεση που δέχτηκε ο Teosty, γνωστός «youtuber» και «δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου» στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Teosty στην καταγγελία του , οι δράστες - κάποιοι εξ αυτών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά - του πέταξαν πέτρες, αβγά και πλαστικά μπουκάλια νερού.
Η εις βάρος του επίθεση έγινε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Eπίθεση στον γνωστό «youtuber» Teosty - Καταγράφηκε σε live stream
Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, οι δράστες τον εντόπισαν στη Νέα Παραλία και τον κυνήγησαν μέχρι τη λεωφόρο Βασ. Όλγας.
Μάλιστα, η επίθεση με αυγό καταγράφηκε στην κάμερα, καθώς εκείνη την ώρα ο Teosty έκανε live stream.
@ligdas10 #fyp #teosty #ligdas #viral_video ♬ πρωτότυπος ήχος - Ligdas_official
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 16χρονου, τον οποίο φέρεται να αναγνώρισε ο «δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου».
Εις βάρος του ανήλικου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Παραπέμφθηκε με ρητή δικάσιμο στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.