Ασυνείδητος οδηγός ΚΤΕΛ μιλούσε στο κινητό και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς - Τι καταγγέλλουν επιβάτες
Ακουμπούσε το κινητό στο τιμόνι
O οδηγός ήταν εριστικός απέναντι στους επιβάτες του ΚΤΕΛ όταν διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση του, αλλά και τους επικίνδυνους ελιγμούς που έκανε κατά τη διάρκεια της διαδρομής

Ένα περιστατικό ασυνειδησίας που αφορά οδηγό του ΚΤΕΛ, ο οποίος έκανε το δρομολόγιό του με το κινητό πάνω στο τιμόνι του λεωφορείου, κατήγγειλε τηλεθεατής στην τηλεόραση του Alpha.
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δρομολόγιο της Βόρειας Ελλάδας. Στα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα ο οδηγός να ασχολείται με το κινητό του, το οποίο είχε στερεώσει πάνω στο τιμόνι.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d8r03rjlq83l)
Μάλιστα, ο οδηγός είχε επιθετική και εριστική συμπεριφορά απέναντι στους επιβάτες του ΚΤΕΛ όταν διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση του, αλλά και τους επικίνδυνους ελιγμούς που έκανε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δρομολόγιο της Βόρειας Ελλάδας. Στα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα ο οδηγός να ασχολείται με το κινητό του, το οποίο είχε στερεώσει πάνω στο τιμόνι.
Aγενής και επικίνδυνος ο οδηγός του ΚΤΕΛ
Ο άνθρωπος που κατήγγειλε το περιστατικό κάλεσε την Τροχαία στην Καβάλα, αλλά του είπαν ότι θα τον σταματήσει η Τροχαία Θεσσαλονίκης. Κάτι που δεν έγινε τελικά.Μάλιστα, ο οδηγός είχε επιθετική και εριστική συμπεριφορά απέναντι στους επιβάτες του ΚΤΕΛ όταν διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση του, αλλά και τους επικίνδυνους ελιγμούς που έκανε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.