Στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τις καταθέσεις των Λένα Δροσάκη, Κάτια Δανδουλάκη και Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι!".


Δημητρακόπουλος: "Αυτά που κατέθεσαν Δροσάκη, Παπούλια και Δανδουλάκη είναι υπέρ του Φιλιππίδη"

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Αυτά που κατέθεσαν είναι υπέρ του. Καμία δεν είπε ότι την βίασε ή ότι προσπάθησε να τη βιάσει. Καμία δεν είπε “ναι” για το αν τον θεωρούν ικανό να βιάσει. Σε αυτές δεν το έκανε, το “όχι” το σεβάστηκε. Θα μπορούσε να το κάνει, αλλά στις ίδιες δεν το έκανε. Το κατηγορητήριο δεν μπορεί να στηριχθεί στις καταθέσεις τους γιατί δεν ξέρουν τι έχει συμβεί».

Στην ερώτηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, τι θα της έλεγε, αν πήγαινε ως πελάτισσά του και του έλεγε όσα περιέγραψαν οι τρεις κυρίες στις καταθέσεις του, όπως για παράδειγμα ότι τους έδειχνε τα γεννητικά του όργανα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε: «Αν ήμουν παλιάνθρωπος δικηγόρος θα της έλεγα “Δεν λες ότι σου άσκησε και σωματική βία για να στηθεί κατηγορητήριο;”. “Αυτό που σου έκανε, δεν είναι βιασμός” και αν ήμουν ανήθικος θα έστηνα έτσι κατηγορία βιασμού. Γιατί υπάρχουν και τέτοιοι».


Η Σίσσυ Χρηστίδου «παγωμένη» του απάντησε: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που λέτε, να ανακαλέσετε!», κι εκείνος με τη σειρά του της είπε: «Αν είχα κόρη, θα της έλεγα “εδώ και τώρα θα πάμε στον ιατροδικαστή και στον εισαγγελέα και θα τον σκίσουμε τον βιαστή”».