Χειροπέδες σε 41χρονο που γρονθοκόπησε ιερέα στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής (30/03), όταν ο 41χρονος επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Νέα Ιωνία και ξεκίνησε να φωνάζει και να απειλεί ιερομόναχο εντός της εκκλησίας.

Έπειτα, ο 41χρονος μπήκε μέσα στην εκκλησία, σπάζοντας την τζαμαρία στον προθάλαμο και επιτέθηκε με γροθιά στον ιερέα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος τράπηκε σε φυγή, ενώ ο ιερέας μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο ιερέας επέστεψε στον Ιερό Ναό για την τέλεση μυστηρίου, ενώ μετά το πέρας της λειτουργίας μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τον 41χρονο δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 4,25 γραμμαρίων.

Δείτε φωτογραφίες 

ekklisia-nea-ionia
ekklisia-nea-ionia1
ekklisia-nea-ionia2