Συγκλονίζει ο μεγαλύτερος γιος της αδικοχαμένης Χαράς, η οποία σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε στον Λαγκαδά πριν λίγες ημέρες. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 25χρονος γιος της 50χρονης Χαράς, δήλωσε ότι πλέον έχει σπάσει ένα κομμάτι του, που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

*Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 60χρονο οδηγό για το τροχαίο δυστύχημα στον Λαγκαδά


Τροχαίο στον Λαγκαδά: Συγκλονίζει ο γιος της Χαράς - Μου είχε πει "αν πάθω κάτι, τον Στέφανο και τα μάτια σου"

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν τη βλέπω στον κήπο, ότι μπαίνω στο σπίτι και δεν είναι εκεί. Πρέπει πλέον να βρούμε μια νέα ρουτίνα και να μείνουμε ενωμένοι για τον μικρότερο αδελφό μου», δήλωσε συγκινημένος. Μάλιστα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν η μητέρα του, τού μιλούσε συχνά για το ενδεχόμενο να της συμβεί κάτι κακό.
«Μου είχε πει “αν πάθω κάτι, τον Στέφανο και τα μάτια σου”. Τη μάλωνα τότε, της έλεγα να μην μιλά έτσι και ότι δε θα πάθει τίποτα. Της είχα πει “μη φοβάσαι, θα τον μεγαλώσω εγώ”. Ο αδελφός μου είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έκαναν οι γονείς μου», πρόσθεσε.

Ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι πολλές φορές θέλει να ξεσπάσει για τον απρόσμενο θάνατο της μητέρας του, όμως κάνει κουράγιο για χάρη του πατέρα του και του ανήλικου αδελφού του. «Πρέπει να είμαι βράχος για τον πατέρα μου και τον αδελφό μου. Η μητέρα μου ήταν Χαρά όνομα και πράγμα, ήταν μια ανοιχτή καρδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έμαθε για το δυστύχημα της μητέρας του από το τηλέφωνο, όταν τον ειδοποίησε η σύντροφός του. «Ήμουν στη δουλειά. Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου, αλλά δεν το σήκωσα. Μετά με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα μου και μου είπε πως η μητέρα μου είχε ένα ατύχημα και την πήγαιναν στο ΑΧΕΠΑ. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, είδα τον πατέρα μου και κάποιους συγγενείς. Μου είπε πως η μαμά είχε ένα ατύχημα και δεν τα κατάφερε», αποκάλυψε. «Τον πατέρα μου τον αγαπώ πάρα πολύ. Ξέρω πόσο πονάει και για όσο ζω θα είμαι δίπλα σε εκείνον και τον αδελφό μου», κατέληξε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d8v6fs6ifhpt)