Νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας ο Γιώργος Δημαράς
Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας
Μετά την παραίτηση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας κ. Theo Ploegmakers

Νέος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας ανέλαβε ο μέχρις πρότινος Α’ Αντιπρόεδρος της EEF και μέλος του ΔΣ της ΕΟΙ κ. Γιώργος Δημαράς, μετά την παραίτηση του κ. Theo Ploegmakers για λόγους υγείας.
Σύμφωνα με το Καταστατικό της EEF (άρθρα 22 και 25), καθώς και με το Άρθρο 4 και τα Παραρτήματα του Εσωτερικού Κανονισμού, το ΔΣ της EEF αποφάσισε να αναθέσει στον κ. Γιώργο Δημαρά, το ρόλο του Μεταβατικού Προέδρου, ο οποίος θα υπηρετήσει μέχρι την επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Οκτωβρίου 2025 στο San Marino, όπου και θα διεξαχθούν εκλογές για το νέο ΔΣ.
«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που μου εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση του Προσωρινού Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας», δήλωσε ο κ. Γιώργος Δημαράς και συνέχισε «Αναγνωρίζω τη σημαντική ευθύνη που φέρει αυτός ο ρόλος και δεσμεύομαι να παρέχω σταθερή ηγεσία κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου. Δουλεύοντας σε συνεργασία με τις Εθνικές Ομοσπονδίες και τους ενδιαφερόμενους φορείς θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ιππική μας κοινότητα σε όλη την Ευρώπη. Μαζί, θα χτίσουμε πάνω στα γερά θεμέλια που έθεσε ο Πρόεδρος Ploegmakers προετοιμαζόμενοι για το επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης και αριστείας."