«Ισόβια και σκληρή τιμωρία» ζητά ο αδερφός του ξυλουργού που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα τον Ιανουάριο του 2024 από μια γυναίκα, η ο οποία που είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.

Η δίκη της υπόθεσης ξεκίνησε με τη σύζυγο του άτυχου ξυλουργού να είναι ο πρώτος μάρτυρας που καταθέτει.

«Δεν ξέρω τι "όπλισε" το χέρι της. Άκουσα μόνο τον σύζυγό μου να της λέει: "άσε με, άσε με…", όταν προσπαθούσε να ξεφύγει. Έβαλα τις φωνές να σταματήσει. Αυτή όμως συνέχισε να με κοιτάει και να τον μαχαιρώνει», είπε η σύζυγος του 43χρονου.

Σύμφωνα με το Star, στη συνέχεια στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατέθεσε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή του εγκλήματος και αποκάλυψε τα πρώτα λόγια που του είπε η 39χρονη όταν της πέρασε χειροπέδες.

«Το ένα μαχαίρι το βρήκα να είναι καρφωμένο πάνω στο σώμα του θύματος. Το δεύτερο μαχαίρι μου υπέδειξε η ίδια ότι βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Όταν τη ρώτησα γιατί το έκανε, μου απάντησε: "Υπάρχει λόγος και θα τον αναφέρω στο αστυνομικό τμήμα…"».

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη είχε υποστηρίξει ότι δολοφόνησε τον 43χρονο, επειδή πριν από περίπου 15 χρόνια, είχαν συνευρεθεί ερωτικά κάτω από περίεργες συνθήκες, καθώς ήταν μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Απριλίου με την κατάθεση του αδελφού του θύματος.