Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο βρέθηκε δασοφύλακας στην Αιδηψό - Διερευνώνται τα αίτια θανάτου
Θρήνος στην κοινότητα της Αιδηψού
Σοκ στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας καθώς 56χρονος δασοφύλακας βρέθηκε νεκρός μέσα στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο στην περιοχή της Αιδηψού

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας η είδηση πως ένας 56χρονος δασοφύλακας από τα Λουτρά Αιδηψού βρέθηκε νεκρός μέσα στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δασική περιοχή των Γιάλτρων Αιδηψού, προκαλώντας θλίψη στους κατοίκους της περιοχής και τους συναδέλφους του.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του διήρκεσαν αρκετές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού στην Εύβοια.
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 56χρονο στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου οι ιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Ωστόσο, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ο Αστυνομικός Σταθμός Αιδηψού σχημάτισε δικογραφία για τη διερεύνηση τυχόν εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία-νεκροτομή για τον εντοπισμό πιθανών ευρημάτων που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.
Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αιδηψού και της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας, καθώς ο 56χρονος δασοφύλακας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σεβαστός για την προσφορά του στην προστασία των δασικών εκτάσεων της περιοχής.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δασική περιοχή των Γιάλτρων Αιδηψού, προκαλώντας θλίψη στους κατοίκους της περιοχής και τους συναδέλφους του.
Το χρονικό της εξαφάνισης του δασοφύλακα στην Αιδηψό
Ο δασοφύλακας είχε κανονικά υπηρεσία την Τρίτη (8/4/25) μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι. Όταν δεν επέστρεψε στην οικία του μετά το πέρας της βάρδιας του, οι συγγενείς του άρχισαν να ανησυχούν και ξεκίνησαν να τον αναζητούν.Οι έρευνες για τον εντοπισμό του διήρκεσαν αρκετές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού στην Εύβοια.
Τραγική κατάληξη των ερευνών στην Εύβοια
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άτυχος δασοφύλακας εντοπίστηκε τελικά στις 19:00 το απόγευμα, νεκρός μέσα στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο σε απομακρυσμένη δασική περιοχή των Γιάλτρων Αιδηψού.Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 56χρονο στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου οι ιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Διερεύνηση των αιτιών θανάτου του δασοφύλακα
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών συγκλίνουν στο σενάριο της ανακοπής καρδιάς ως την πιθανότερη αιτία θανάτου του δασοφύλακα.Ωστόσο, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ο Αστυνομικός Σταθμός Αιδηψού σχημάτισε δικογραφία για τη διερεύνηση τυχόν εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία-νεκροτομή για τον εντοπισμό πιθανών ευρημάτων που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.
Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αιδηψού και της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας, καθώς ο 56χρονος δασοφύλακας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σεβαστός για την προσφορά του στην προστασία των δασικών εκτάσεων της περιοχής.