Σε χρόνια δικαστική διαμάχη με την αδελφή του ήταν ο 75χρονος δράστης της δολοφονίας ενός 50χρονου πατέρα στον Μύτικα στην Εύβοια.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της δολοφονίας πυροβόλησε πισώπλατα 4 φορές το θύμα, που υπέκυψε στα τραύματά του μέσα στην αυλή του σπιτιού που είχε αποκτήσει σε πλειστηριασμό πριν από δύο μήνες.

Σύμφωνα με το Live News του Mega, ο 75χρονος είχε κόψει κάθε επαφή με τα αδέλφια του για τα κληρονομικά.

Μάλιστα, η δικαστική διαμάχη που είχε με τη μικρότερη αδελφή του εδώ και 15 χρόνια ήταν και ο λόγος που φέρεται να έχασε και το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή, η συγκεκριμένη αντιδικία υπήρχε από το 2017, με την αδελφή του να ζητεί το ποσό των 127.000 ευρώ με απόφαση δικαστηρίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d93vxtumz1tl)
Ο 75χρονος είχε προσφύγει στον Άρειο Πάγο στη συνέχεια, λέγοντας πως η αδελφή του τού ζητά 30.000 ευρώ για βλάβες, 66.000 ευρώ για τα ενοίκια και περίπου 30.000 για ηθική βλάβη και ζήτησε να αναιρεθεί η απόφαση που ζητά να επιστραφούν αυτά τα χρήματα.

«Η αντίδικος αδερφή μου ζητούσε, με τρόπο αόριστο και αντιφατικό, να καταδικαστώ και να της καταβάλω το ποσό των 127.177,35 ευρώ, τα οποία ισχυριζόταν ανακριβώς και αβάσιμα, ότι δήθεν της τα χρωστούσα, γιατί παρακράτησα, υποτίθεται παράνομα, ακίνητα των οποίων είχε την επικαρπία.

Ισχυριζόταν ότι υπέστη θετικές ζημιές ύψους 30.677,35 ευρώ από μισθώματα που εισέπραξα, από θετικές ζημιές ύψους 66.500,00 ευρώ από προσόδους το παρέλειψα να εισπράξω και ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας απαιτούσε το εξωφρενικό ποσό των 30.000 ευρώ, με σύνολο των επιμέρους αιτούμενων, το πιο πάνω σημειούμενο ποσό των 127.177,35 ευρώ», αναφέρεται στην αίτηση αναίρεσης.