Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο αποκαλύπτει ο παππούς του 23χρονου δράστη σε μια συνέντευξη που προκαλεί ανατριχίλα. Ο ηλικιωμένος άνδρας περιγράφει πώς ο εγγονός του είχε επιχειρήσει να τον πνίξει μόλις δύο ημέρες πριν από το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Η απόπειρα δολοφονίας του παππού πριν το φονικό στο Αίγιο

Μιλώντας στο tempo24, ο παππούς του 23χρονου δράστη της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την επίθεση που δέχθηκε από τον εγγονό του: «Ήλθε από πάνω μου, με άρπαξε από τον λαιμό και προσπαθούσε να με πνίξει. Μετά από λίγο σταμάτησε, με αγκάλιασε και με χάιδευε, λέγοντας πως με αγαπάει».

Ο ηλικιωμένος παππούς, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δυσκολεύεται να μετακινηθεί, αποκάλυψε ότι απέφευγε να μιλάει πολύ στον εγγονό του από φόβο: «Δεν του μιλούσα πολύ για να μην τον εκνευρίσω και μου επιτεθεί ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναδεικνύοντας το κλίμα τρόμου που βίωνε στο ίδιο του το σπίτι.

Η επιστροφή του δράστη στο σπίτι μετά τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο

Ιδιαίτερα συγκλονιστική είναι η περιγραφή του παππού για την ημέρα των δολοφονιών στο Αίγιο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο 23χρονος επέστρεψε στο σπίτι σε άσχημη κατάσταση: «Ήρθε στο σπίτι μετά το φονικό γεμάτος αίματα. Είχε γδαρσίματα στην κοιλιά και στην πλάτη, ενώ στο ένα του χέρι είχε ένα τραύμα σαν τρύπα»

Η μαρτυρία του παππού του δράστη της διπλής δολοφονίας προσθέτει νέα στοιχεία στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Αίγιο και ολόκληρη τη χώρα. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν.