Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, όπου ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε κολόνα φωτισμού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων. Από το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο πεζοί και οι τρεις επιβαίνοντες του ασθενοφόρου, οι οποίοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ρεύμα ανόδου της Βασ. Κωνσταντίνου, στο ύψος της οδού Ερατοσθένους, απέναντι από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ασθενοφόρο με αποτέλεσμα ο οδηγός του τελευταίου να χάσει τον έλεγχο και να καταλήξει πάνω σε μια κολόνα φωτισμού. Η κολόνα καταστράφηκε και έπεσε στο πεζοδρόμιο όπου εκείνη τη στιγμή οι δύο άτυχοι πολίτες περπατούσαν αμέριμνοι.
Καί οι πέντε τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός (δύο πεζοί, ο οδηγός, o συνοδηγός και η δισκομιζομενη ασθενής, αλλοδαπή με άνοια). Η πρώτη ενημέρωση αναφέρει πως τα θύματα είναι καλά στην υγεία τους, εκτός από ένα που διερευνάται για εσωτερική αιμορραγία. Όλοι οι τραυματίες θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Ευαγγελισμού και μόνο τότε οι θεράποντες ιατροί θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της υγείας τους.
Το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας πραγματοποιεί έρευνες για τις συνθήκες πρόκλησης του περίεργου τροχαίου που λίγο έλειψε να στερήσει τη ζωή σε δύο πεζούς πολίτες.