Τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του χέρι από φωτοβολίδα ένας 15χρονος από την Κάλυμνο. Ο 15χρονος διακομίσθηκε με αεροσκάφος στο νοσοκομείο «ΚΑΤ» της Αθήνας, ενώ οι γονείς του συνελήφθησαν. Το σοβαρό ατύχημα με τη φωτοβολίδα έγινε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στο λιμάνι της Καλύμνου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς ο 15χρονος ακρωτηριάστηκε στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά με περιπολικό σκάφος στο λιμάνι της Κω και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ».

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και παραβίαση του νόμου περί όπλων.