Δικηγόρος Μουγκοπέτρου: ''Ο Άρης κατονόμασε τον άνθρωπο που του έδωσε την κροτίδα, θα κινηθεί νομικά''
Δείτε βίντεο
''Πρόκειται για φίλο του, γνωστό του. Κάνουν παρέα, έχουν κοινές παρέες'', είπε ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου

Το άτομο που του έδωσε την κροτίδα, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν δύο δάχτυλά του, κατονόμασε στις Αρχές ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της παραδοσιακής μουσικής, που βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ειδικότερα, ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, ανέφερε: «Ήθελε να του δώσει χρόνο να πάει μόνος του στις Aρχές και να πει τι έχει κάνει. Δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Ο Άρης θα κινηθεί νομικά (σ.σ. εις βάρος του ανθρώπου που του έδωσε την κροτίδα) αν δεν προσέλθει έως σήμερα να καταθέσει».
Διαβάστε ακόμα: Άρης Μουγκοπέτρος: Το νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την έκρηξη, τα πρώτα λόγια του και η κατάσταση της υγείας του
«Πρόκειται για φίλο του, γνωστό του. Κάνουν παρέα, έχουν κοινές παρέες κι αυτό που μου προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι η Αστυνομία ενδιαφέρθηκε και έδειξε ιδιαίτερη σπουδή να πάρει κατάθεση από τον Άρη μία-δύο ώρες αφότου τελείωσε το χειρουργείο, κάτι που με βρήκε αντίθετο, αλλά, φαντάζομαι, κάνουν τη δουλειά τους στην Αστυνομία», συνέχισε ο ίδιος μιλώντας στο Mega.
«Ο Άρης εξαπατήθηκε», λέει ο δικηγόρος του Μουγκοπέτρου
«Ο Άρης δεν ξεκίνησε από το σπίτι με μια κροτίδα, ούτε πήγε να την προμηθευτεί, αλλά βρέθηκε στα χέρια από έναν... δεν θα ήθελα να τον χαρακτηρίσω. Ο Άρης εξαπατήθηκε», σημείωσε ακόμα ο δικηγόρος.
Άρης Μουγκοπέτρος: Δείτε βίντεο δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό του από την κροτίδα
Πώς ο θαμώνας τού έδωσε την κροτίδα
Όπως είπε ακόμα ο δικηγόρος, αυτός που πούλησε την κροτίδα έχει κακουργηματικού τύπου ευθύνες. «Ο Άρης Μουγκοπέτρος αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί, πλην όμως δεν μπορεί να αναλάβει το 100% της ευθύνης», τόνισε. Ο δικηγόρος ρωτήθηκε, επίσης, αν η κροτίδα δόθηκε αναμμένη ή σβηστή στον μουσικό. «Τον προσέγγισε δύο φορές. Την πρώτη ο Άρης τού είπε “σήκω και φύγε” με νόημα. Επανήλθε μετά από λίγα λεπτά και του είπε με νόημα “πάρ' το, δεν είναι τίποτα” και την πήρε νομίζοντας πως είναι πυρσός για τούρτες και το άναψε ο ίδιος (σ.σ. ο Μουγκοπέτρος). Ο Άρης μού έχει πει πως τα πανηγύρια έχουν μετατραπεί σε αρένες», ανέφερε και διερωτήθηκε γιατί αυτός ο άνθρωπος πήγε σε έναν μουσικό να του δώσει μια κροτίδα.
Τέλος, ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε ότι η ψυχολογία του Άρη Μουγκοπέτρου είναι καλή και του ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα συνεχίσει να παίζει κλαρίνο ακόμα και με το ένα χέρι. «Ο αντίχειράς του λειτουργεί, αλλά πρέπει να περάσουν ακόμα δύο 24ωρα για να είμαστε σίγουροι πως είναι λειτουργικός», είπε ο δικηγόρος.