Κεφαλονιά: Διασωληνωμένος, με διπλό έγκαυμα στους πνεύμονες ο 3χρονος μετά τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της οικογένειας
Οι γιατροί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί
Tο αγοράκι μεταφέρθηκε χθες με C -130 στο Νοσοκομείο του Ρίου μετά την φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και αμέσως διασωληνώθηκε

Σοκαριστικές είναι οι διαστάσεις που παίρνει το τραγικό συμβάν της φωτιάς που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και κατέστρεψε ολοσχερώς σπίτι οικογένειας στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, καθώς διασωληνωμένο, με θερμικό έγκαυμα στον πνεύμονα νοσηλεύεται στην Πάτρα το τρίχρονο αγοράκι της οικογένειας.
Διαβάστε: Κεφαλονιά: Φωτιά σε σπίτι στο Αργοστόλι που διέμενε οικογένεια με παιδιά, η μητέρα διακομίστηκε στο ΝοσοκομείοΌπως μεταδίδει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αθανασία Σταμοπούλου, το αγοράκι μεταφέρθηκε χθες με C -130 στο Νοσοκομείο του Ρίου και αμέσως διασωληνώθηκε. Αντιμετωπίζει διπλό θερμικό έγκαυμα στους πνεύμονες. Σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης οι γιατροί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και όλες οι προσπάθειές τους επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή στον καθαρισμό των πνευμόνων από τους καπνούς που εισέπνευσε το παιδί. Το αγοράκι μαζί με τον τετράχρονο αδερφό του και τον 71 ετών παππού τους, βρίσκονταν στην μονοκατοικία τους στο Αργοστόλι, όπου μετά τις 2 χθες το μεσημέρι, ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Διακομίσθηκαν και τα τρία άτομα στον Νοσοκομείο, ωστόσο, αργά το βράδυ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του τρίχρονου παιδιού στο Νοσοκομείο του Ρίου.