Κεφαλονιά: Παραμένει σε ΜΕΘ ο 3χρονος μετά τη φωτιά στο σπίτι του - Συγκρατημένη αισιοδοξία από τη μητέρα και τη γιαγιά του (Βίντεο)
Νοσηλεύονται ο παππούς και το 4χρονο αδερφάκι του
Ο τρίχρονος Άγγελος παραμένει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, με θερμικά εγκαύματα στους πνεύμονες από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην Κεφαλονιά

Για την υγεία του 3χρονου Άγγελου αλλά και για τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στην Κεφαλονιά μίλησαν σήμερα η μητέρα αλλά και η γιαγιά του παιδιού. Το μικρό αγόρι που υπέστη θερμικά εγκαύματα στους πνεύμονες εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Ο τρίχρονος Άγγελος παραμένει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, με θερμικά εγκαύματα στους πνεύμονες έπειτα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.
Υπενθυμίζεται πως από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειας κινδύνεψε ο τετράχρονος αδερφός του Άγγελου, αλλά και ο παππούς του.
Ο τρίχρονος Άγγελος παραμένει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, με θερμικά εγκαύματα στους πνεύμονες έπειτα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.
Κεφαλονιά: Συγκρατημένη αισιοδοξία από τη μητέρα και τη γιαγιά του
Η μητέρα του παιδιού μιλώντας στην ιστοσελίδα apohxos.gr εξεφρασε την αισιοδοξία της ότι συντομα ο μικρός Άγγελος θα μπορέσει να βγει απο τη ΜΕΘ, ενώ η γιαγιά του αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν με τη φωτιά στο σπίτι τους στο Αργοτόλι.Υπενθυμίζεται πως από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειας κινδύνεψε ο τετράχρονος αδερφός του Άγγελου, αλλά και ο παππούς του.