Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου: Παραμένει κλειστή μετά την ανατροπή της νταλίκας - Χαμός από λάχανα στο οδόστρωμα (Εικόνες & Βίντεο)
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων
Το τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου σημειώθηκε λίγο μετά τις 5.15, όταν για άγνωστο λόγο η νταλίκα χτύπησε αρχικά στο στηθαίο και στη συνέχεια σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα
Για περισσότερες από τρεις ώρες παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα τηςεθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, μετά το τροχαίο με ανατροπή νταλίκαςπου μετέφερε οπωροκηπευτικά. Αν και η νταλίκα έχει απομακρυνθεί, ο δρόμος παραμένει κλειστός, καθώς έχει γεμίσει από τα λάχανα του φορτίου που μετέφερε το βαρύ όχημα. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία για να απομακρύνουν τα λάχανα, προκειμένου να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.
Το σοκαριστικό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 5.15, όταν για άγνωστο λόγο η νταλίκα χτύπησε αρχικά στο στηθαίο και στη συνέχεια σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα. Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Την νταλίκα σήκωσαν από το οδόστρωμα δύο γερανοί βαρέων οχημάτων.