Με οργανωμένο σχέδιο που παραπέμπει σε μεθοδολογία συμμορίας από την πρώην ΕΣΣΔ, τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν με Καλάσνικοφ μέρα μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας Υφαντής και γάζωσαν στα πόδια δύο από τους διευθυντές της εταιρείας, τον  Μπάμπη και τον Κωνσταντίνο Υφαντή.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η FREDDO, στο ρεπορτάζ που υπογράφουν ο Β. Χήτος, και  Φ. Δημόπουλος, και ο  Αλ. Τερζής οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο λογιστήριο του κεντρικού κτιρίου της αλλαντοβιομηχανίας «Υφαντής» θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν σενάριο ταινίας για χολιγουντιανό γκανγκστερικό δράμα. Πρωταγωνιστές της αιματηρής ιστορίας τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές, ενώ θύματα των αδίστακτων κακοποιών -που η δράση τους παραπέμπει σε μέλη μαφίας από την πρώην Σοβιετική Ενωση- ήταν ο 70χρονος Μπάμπης Υφαντής και ο γιος του ιδιοκτήτη της εταιρείας Αλέξιου Υφαντή, Κωνσταντίνος.

Ηταν γύρω στις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2016, όταν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Freddo», ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας BMW πρόβαλε στην πύλη των εγκαταστάσεων της αλλαντοβιομηχανίας «Υφαντής» στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά. Οι τέσσερις επιβαίνοντες είχαν προφανώς στόχο υπό το άλλοθι-καμουφλάζ ενός ακριβού οχήματος να παραπλανήσουν τους άντρες της ιδιωτικής ασφάλειας του κτιρίου, κάτι που αρχικά κατάφεραν να πραγματοποιήσουν. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκαν στην είσοδο πως έχουν προκαθορισμένο ραντεβού με κάποια υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας «Υφαντής», χρησιμοποιώντας μέχρι και ονοματεπώνυμα υπευθύνων για να γίνουν άκρως πειστικοί, κάτι που παραπέμπει σε καλά οργανωμένο σχέδιο, με εξαιρετική δομή και πληροφόρηση.

Στη συνέχεια -αφού πέρασαν με επιτυχία τον έλεγχο- κατευθύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα προς το λογιστήριο της αλλαντοβιομηχανίας, όπου χθες υπήρχε έντονη κινητικότητα γιατί λέγεται πως θα προγραμματίζονταν πληρωμές δώρων Χριστουγέννων του προσωπικού, καθώς και διάφορες άλλες οικονομικές συναλλαγές με προμηθευτές της εταιρείας. Αλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο επέλεξαν οι κακοποιοί να δράσουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού προφανώς πληροφορήθηκαν πως υπήρχε στα ταμεία της βιομηχανίας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Διαβάστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στη FREDDO που κυκλοφορεί.