Η εφημερίδα «δημοκρατία» του κ. Φιλιππάκη, συνεχίζοντας την προσφιλή σε αυτή τακτική των αβάσιμων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων εις βάρος του εκδότη του ομίλου των «Παραπολιτικών» κ. Κουρτάκη, του διευθυντή του ομίλου κ. Τζένου και φυσικά του συνόλου των εργαζομένων δημοσιογράφων, για ακόμη μία φορά επιχείρησε να σπιλώσει υπολήψεις και να προσβάλει προσωπικότητες, υποκινούμενη από κίνητρα και ενεργώντας κατ’εντολή γνωστών κέντρων εξουσίας του παρακράτους.

Με το σημερινό «ρεπορτάζ» της, «αποκάλυψε» ότι δήθεν ο Εισαγγελέας κ. Στέφανος Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, παρενέβη υπέρ των κ.κ. Κουρτάκη και Τζένου στο «αστυνομικό τμήμα» και στον «διευθυντή του τμήματος εκβιαστών», ώστε να μην συλληφθούν εκ νέου επ’αυτοφώρω, κατόπιν της νέας εγκλήσεως του υιού Καμμένου, δήθεν ζητώντας να «του σταλεί» η δικογραφία προκειμένου να «διατάξει προκαταρκτική εξέταση». Φυσικά όλα τα ανωτέρω και συνολικώς το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό, με την εφημερίδα «δημοκρατία» του κ. Φιλιππάκη να διαψεύδεται απολύτως από την σχετική ενημέρωση του κ. Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου, σύμφωνα με την οποία ο χειρισμός της εγκλήσεως του Η.Καμμένου έγινε αποκλειστικά από την Αντεισαγγελέα κα Ζουγρή, η οποία και διενεργεί προκαταρκτική εξέταση, με τον κ. Στέφανο Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη ουδεμία σχετική ανάμειξη να έχει.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι αναμένουμε την άμεση ηχηρή τοποθέτηση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων υπέρ του ανωτέρω εισαγγελικού λειτουργού, ο οποίος στοχοποιήθηκε άδικα και παράνομα, κατά την προσφιλή τακτική της έως και σήμερα να παρεμβαίνει υπέρ των μελών της. Σε αντίθετη περίπτωση, ευλόγως θα μπορούσε κάποιος κακεντρεχής να υποθέσει ότι λειτουργεί με διαφορετικά κριτήρια ανά περίπτωση.

Όσο για το συγκεκριμένο «δημοσίευμα», ο κ. Φιλιππάκης και η εφημερίδα του θα κληθούν -ακόμη μία φορά- να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία τα «Παραπολιτικά» έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και φυσικά ουδεμία «έξωθεν» παρέμβαση χρειάζονται προκειμένου να προστατευθούν.