Συνελήφθη 28χρονος Βούλγαρος, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, για την διάπραξη 18 διαρρήξεων και κλοπών από αυτοκίνητα.

Η σύλληψή του έγινε στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, αφού μετά από αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 28χρονος, από τον περασμένο Ιούνιο, μέχρι και την 01.02.2017, είχε διαπράξει συνολικά 18 διαρρήξεις οχημάτων και ακόμη τρείς απόπειρες διαρρήξεων αυτοκινήτων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα, κοσμήματα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, ενισχυτής στερεοφωνικού συστήματος αυτοκινήτου, πορτοφόλια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι ο 28χρονος αφαιρούσε από το εσωτερικό σταθμευμένων οχημάτων διάφορα αντικείμενα και έγγραφα (διαβατήρια, άδειες ικανότητας οδηγήσεως, πιστωτικές κάρτες τραπεζικών καταστημάτων κα) και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε τις πιστωτικές κάρτες που είχε αφαιρέσει για την αγορά διαφόρων προϊόντων.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την τυχόν εμπλοκή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.