Συναυλία αλλυλεγγύης διοργανώνενται στο Λονδίνο από Έλληνες μουσικούς προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής. 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

Έλληνες Μουσικοί του Λονδίνου και Φίλοι σε συναυλία αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τις φωτιές της Αττικής. Με αφορμή την τραγωδία που είδαμε να εξελίσσεται στην Αττική τις τελευταίες μέρες, όπου οι πυρκαγιές άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες και αγνοούμενους, οι Έλληνες μουσικοί του Λονδίνου και οι φίλοι τους οργανώνουν μια συναυλία οικονομικής υποστήριξης των πληγέντων.

Αυτό το Σάββατο, 28 Ιουλίου, οι Cigdem Aslan, Athur Methau, Mutsumi, και μέλη των μουσικών σχημάτων Amaraterra, Pakaw, Peran, Peyman Heydarian and the Voice of the Santur, Plastikes Karekles, SOAS Ceilidh Band και πολλοί άλλοι, σας περιμένουν στο Balabam για μια συναυλία προς στήριξη των πολύπλευρα πληγέντων της Αττικής.

Διεύθυνση: Balabam, 58-60 High Rd, London N15 6JU Οι πόρτες ανοίγουν: 6μμ.

Είσοδος £10. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που άνοιξε για την στήριξη των συνανθρώπων μας ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου.