Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που βρέθηκε στο νοσοκομείο από σουβλάκι
Ο 30χρονος νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου
![kqagvlo6wqcw4qycziee](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/migration/images/2018-04/kqagvlo6wqcw4qycziee.jpg)
Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του άνδρα που έτρωγε σουβλάκι το βράδυ της Κυριακής και βρέθηκε στο νοσοκομείο.
Ο 30χρονος νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου και με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μοσχοβάκης, υποδιοικητής του νοσοκομείου στην ΕΡΤ, ο άνδρας συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ σε ψητοπωλείο των Μοιρών όταν και ο 30χρονος άνδρας έτρωγε με την παρέα του ένα σουβλάκι.
Ξαφνικά, το κομμάτι του «έκατσε» στον λαιμό με αποτέλεσμα να κοπεί η αναπνοή του και να μην μπορεί να πάρει ανάσα.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στην συνέχεια στο Βενιζέλειο.