Η Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ από τις 26 Μαΐου. Ο 25χρονος στράικερ ανακοίνωσε με βίντεο στην πλατφόρμα X ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα τη φανέλα της οποίας φορά από το 2017. Ο Εμπαπέ έχει παίξει 306 παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει συμμετοχή σε 363 γκολ, αφού έχει σημειώσει 255 και έχει δώσει 108 ασίστ. Ο 25χρονος στράικερ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ, αφού η μεταγραφή είναι τελειωμένη

Παρί Σεν Ζερμέν: Αντίο στο Παρίσι από τον Εμπαπέ απέναντι στην Τουλούζ

Η Παρί έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με την Τουλούζ την Κυριακή (12/5-22:00) θα είναι το τελευταίο εντός έδρας στη σεζόν, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Ligue 1. Άρα, και το τελευταίο του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Έτσι, αναμένεται συναισθηματική ένταση στο παιχνίδι. Η Παρί τελειώνει τις υποχρεώσεις της με δύο εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στις 15 Μαΐου θα παίξει εκτός έδρας με τη Νις και στις 19, στο Μετς με την ομώνυμη ομάδα.

Ο Εμπαπέ μίλησε με ελαφριά φόρτιση στο βίντεο του αποχαιρετισμού. Τόνισε πως "την Παρί την αγαπάς ή την μισείς και εγώ επέλεξα να την αγαπάω". Μίλησε για την τύχη του να παίζει δίπλα σε ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Είπε, επίσης, ότι δεν είναι εκφραστικός, γι' αυτό και δεν μπορούσε να ανταποδώσει την αγάπη που του έδωσαν οι φίλοι της ομάδας. Τόνισε ότι υπάρχουν αληθινοί φίλαθλοι της Παρί και υποσχέθηκε ότι θα βλέπει κάθε παιχνίδι της όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Επιπλέον, αφού ευχαρίστησε όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, σχολίασε πως "θα λέω σε όλους ότι είχα την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Παρί". 

Το τελευταίο παιχνίδι του Εμπαπέ με τους Παριζιάνους, θα γίνει στις 25 Μαΐου. Στον τελικό του Coupe de France, η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει τη Λυών στο "Πιερ Μορί" του Λιλ. Ο σπουδαίος φορ θέλει να κλείσει τη θητεία του με ένα τρόπαιο, πριν μετοικήσει στη Μαδρίτης.