ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει σε Final Four της Euroleague μετά από 12 χρόνια και θέλει να γράψει ξανά ιστορία στο Βερολίνο μετά το 2009 όπου και είχε ράψει το πέμπτο του αστέρι και είχε ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης μετά την επικράτηση του στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι "πράσινοι" θέλουν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν το έβδομο, για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε. Ποια είναι τα προγνωστικά των Ελλήνων δημοσιογράφων;

Τι λένε τα προγνωστικά για το Παναθηναϊκός AKTOR - Φενέρμπαχτσε στο Final Four της Euroleague

Δυναμικό παρών έχουν δώσει οι Έλληνες δημοσιογράφοι στο Βερολίνο. "Έκλεψαν" τις εντυπώσεις στη συνέντευξη Τύπου με τις ερωτήσεις τους, ενώ τα backstage είχαν αρκετό "πράσινο" χρώμα. Ποια είναι όμως τα προγνωστικά; Η πλειοψηφία λέει 50-50. Ως αμφίρροπη μπορεί να χαρακτηριστεί η "μάχη" του Παναθηναϊκού - ΑΚΤΟR με την Φενέρμπαχτσε. Ακρετοί δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Τούρκους.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και αυτοί που "βλέπουν" το "τριφύλλι" στον τελικό, όμως η γενική άποψη που επικρατεί είναι πως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες ανάμεσα στις δυο ομάδες. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εστίασαν στην προσωπικότητα και στην εμπειρία που... κουβαλά στις πλάτες του ο Κώστας Σλούκας καθώς και στη "δίψα" που έχει ο Εργκίν Αταμάν, ενώ στην αντίπερα όχθη αρκετοί επικεντρώθηκαν στην ηγετική μορφή του Σάρας Γιασικεβίτσιους στο "τιμόνι" της τουρκικής ομάδας. Δείτε το πόρισμα του exit poll που επιχειρήσαμε στο Κέντρο Τύπου της Uber Arena στο Βερολίνο. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1hap0aq1yk9)