Ο τελικός του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα πλησιάζει και όλοι κινούνται στους ρυθμούς της μεγαλύτερης στιγμής στην ιστορία των "ερυθρολεύκων". Η ομάδα του Πειραιά μάλιστα προσκάλεσε στην γιορτή αρκετούς θρύλους της ομάδας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Πρόσκληση του Ολυμπιακού στον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον τελικό του Conference League

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού ζει και αναπνέει για τον τελικό της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena για τον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου και άπαντες ανυπομονούν για την τεράστια αυτή ημέρα.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα είναι μόνοι τους στον τελικό καθώς πέραν των οπαδών τους, φρόντισαν να καλέσουν και ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με τον Θρύλο. Ένας από τους προσκεκλημένους είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο "Τσιγκούρι" είναι στενός φίλος με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον νυν προπονητή των "ερυθρόλευκων" να επικοινωνεί με τον Βαλβέρδε πριν αναλάβει το πόστο στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά. Δεν είναι δεδομένο αν θα παρευρεθεί στην Νεά Φιλαδέλφεια αλλά ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση του.

Μιλώντας για προπονητές από το παρελθόν ο Πέδρο Μαρτίνς έλαβε κι εκείνος την πρόταση του να βρίσκεται στο γήπεδο, ενώ πρόσκληση έχει λάβει και ένας... γαλαξίας αστερών του Ολυμπιακού, με τους Τσόρι Ντομίνγκες και Νταβίντ Φουστέρ να ξεχωρίζουν.