Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για τον Ολυμπιακό! Οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους και να διεκδικήσουν την κούπα κόντρα στην Φιορεντίνα για το Europa Conference League. Η "OPAP Arena" φορά τα... γιορτινά της για να φιλοξενήσει τον τελικό που για πρώτη φορά θα έχει ελληνικό... χρώμα, ενώ όλη η μέρα περιστρέφεται γύρω από το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι μετάδοσης της σπουδαίας αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lk5ch08qqh)
Διαβάστε τον πλήρη οδηγό για τον σημερινό τελικό


Τελικός Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία και διεκδικεί το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο κόντρα στην Φιορεντίνα

Στην μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του, ο Ολυμπιακός, η πρώτη ελληνική ομάδα που έχει προκριθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό τελικό θα διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης κόντρα στην Φιορεντίνα με την οποία θα κοντραριστεί στην "OPAP Arena" (22:00, COSMOTE SPORT 1, MEGA). Οι Πειραιώτες θέλουν να χαρίσουν στους φιλάθλους τους και στον ελληνικό αθλητισμό μια σπουδαία στιγμή και να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Τα μέτρα στην Αθήνα θα είναι δρακόντεια, πόσο μάλλον στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλη η μέρα είναι προσαρμοσμένη στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lkdtfovjsh)
"Να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε ότι κάναμε για να φτάσουμε ως εδώ. Θα ήταν μεγάλο λάθος να αλλάξουμε οτιδήποτε από τη στιγμή που φτάσαμε ως εδώ, όμως αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας πρέπει να είναι ότι είναι το τελευταίο μας ματς. Αυτός ήταν ο τρόπος που τα καταφέραμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Έχω αποφασίσει για το πλάνο μου, εφόσον δεν συμβεί κάτι στη σημερινή προπόνηση μέχρι να αρχίσει αύριο το ματς. Η διαδρομή μας είναι ένας μαραθώνιος, περάσαμε καλές στιγμές, έχουμε γυρίσει όλη την Ευρώπη", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lf71kus109)
"Έχουμε φέρει μαζί μας λουκέτα και αλυσίδες για να τον κρατήσουμε (γέλια). Ο Ελ Κααμπί έχει αυτοπεποίθηση. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του πήγαν πολύ καλά, έφτασαν μέχρι εδώ, νίκησαν ένα φαβορί. Είναι οργανωμένη ομάδα, ξέρει να πιέζει, ξέρει πως να αμύνεται, είναι άμεση, έχει εμπειρία, ταλαντούχους και ικανούς παίκτες. Πρόκειται για μία ομάδα που σε τελική ανάλυση έφτασε στον τελικό και αυτό δείχνει πόσο καλή ομάδα έχουν, διότι αυτό είναι και το πειστήριο",
δήλωσε ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Ιταλιάνο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lf71kus109)
Αξίζει να τονιστεί ότι στο πλευρό της ιταλικής ομάδας η οποία θέλει να πάρει ένα είδους... εκδίκησης μετά τον περυσινό χαμένο τελικό από την Γουεστ Χαμ, θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης της, Ρόκο Κομίσο, ενώ οι "βιόλα" θα έχουν στο πλάι τους 9.000 οπαδούς τους. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό παρών στην OPAP Arena, με τα 9.000 εισιτήρια να έχουν ήδη γίνει... φύλλο και φτερό και αρκετά ακόμα να έχουν διατεθεί σε φιλάθλους οι οποίοι πιθανόν να ξεπεράσουν τους 12-13 χιλιάδες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lkh01lk1yh)
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα (22:00, COSMOTE SPORT 1, MEGA)