Ο Ολυμπιακός έγραψε το δικό του ΕΠΟΣ μετά την κατάκτηση του Conference League. Έγινε ο πρώτος ελληνικός σύλλογος με ευρωπαϊκό τίτλο με την γιορτή που στήθηκε να ήταν ανάλογη της βαρύτητας και της σημασίας του τίτλου.

Ο τελικός με την Φιορεντίνα είχε πολλές δυσκολίες αλλά ο Αγιούμπ Ελ Καμπί είπε την τελευταία λέξη και ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mvohv5zdgx)

Όσα έγιναν μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στην παράταση ήταν μαγικά. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση έγιναν ένα με τον κόσμο στην OPAP Arena.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mh81ej46ix)

Δόθηκε το έναυσμα για μια τεράστια γιορτή σε όλη την Ελλάδα, όπου το επίκεντρο όμως ήταν ο Πειραιάς. Οι "ερυθρόλευκοι" συνοδεύτηκαν από τον κόσμο τους σε αυτή την πορεία για να πάνε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Εκεί αποθεώθηκαν αλλά υπήρξε και συνέχεια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1mlwimkcwo9)
Γιατί στο εστιατόριο που υπάρχει στο Καραϊσκάκη ήταν τα πάντα έτοιμα, έστω και αν ήταν ξημερωματα, για να υποδεχθεί τους θριαμβευτές. Οι παίκτες, τα μέλη της διοίκησης και το τεχνικό τιμ βρέθηκαν εκεί για να ολοκληρώσουν, πιο ήσυχα πλέον, την μαγική κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Με τους σφυγμούς να είχαν πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα, υπήρξαν απολαυστικές συζητήσεις γι' αυτή την πορεία. Μέχρι την επόμενη. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι εικόνες που ανέβασε ο Ρόντινεϊ στο προφίλ του στο instagram. Που τον εδειχνα με την κούπα, αλλά και στο εστιατόριο ενώ το πρωί πήγε άυπνος και για ένα μπάνιο στη θάλασσα.