Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων μπορεί να μην είναι γεμάτο σε ποσότητα αλλά "ξεχυλίζει" από ποιότητα, με τους τελικούς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο μπάσκετ να ξεχωρίζουν. Το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Άρη για την τρίτη θέση της Basket League, ενώ σπουδαία παιχνίδια αναμένονται σε Τουρκία και Ιταλία

Για την τρίτη θέση της Basket League Περιστέρι και Άρης

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Άρη στον αγώνα με έπαθλο της τρίτη θέση της Basket League. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της διοργάνωσης και γνώρισαν ισάριθμες ήττες, πληρώνοντας την εξαιρετική ευστοχία των "ερυθρολεύκων" έξω από τα 6.75.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ostzqhtqx5)
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει να κατακτήσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά, μετά την εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποίησε και στο Basketball Champions League, φτάνοντας μέχρι το Final Four της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς από τη πλευρά τους, τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό AKTOR - που προερχόταν από την κατάκτηση της Euroleague και ήταν με τη ψυχολογία στα ύψη - και δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια νίκη. Ο Γιάννης Καστρίτης είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του και θέλει να ολοκληρώσει νικηφόρα τη σεζόν

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1pnk9yhowkx)

Τελικοί με... άρωμα Euroleague ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Φενερμπαχτσέ

Η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ στο πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Τουρκίας. Οι γηπεδούχοι υπέταξαν στα τρία παιχνίδια την Καρσίγιακα, κερδίζοντας την με 3-0 στις νίκες και θέλει να κατακτήσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στην χώρα της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ptrmstoeqx)
Από την άλλη, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το απογοητευτικό Final Four στο Βερολίνο, επέστρεψε στην εγχώρια... πραγματικότητα και έκανε επίδειξη δύναμης με... σκούπα κόντρα στην Μπεσίκτας και θέλει να ανέβει ξανά στην κορυφή στην Τουρκία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1qsiqfypu9l)

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

16:00 EUROSPORT 1 Ίγκα Σβίοντεκ - Κόκο Γκοφ Roland Garros
18:00 EUROSPORT 1 Τζαζμίν Παολίνι - Μίρα Αντρέεβα Roland Garros
20:30 EUROSPORT 9 Αναντολού Εφές - Φενερμπαχτσέ Μπάσκετ: Τουρκία
21:00 EUROSPORT 2 PGA Tour, Tουρνουά Μεμόριαλ, 1η Ημέρα
21:15 ΕΡΤ 3 Περιστέρι - Άρης Stoiximan Basket League
21:30 COSMOTE SPORT 4 Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο Μπάσκετ: Ιταλία
21:45 NOVASPORTS PRIME Ολλανδία - Καναδάς Διεθνή Φιλικά
22:30 NOVASPORTS START Minifootball Euro 2024, Δ' Προημιτελικός