Η μοίρα παίζει πολλές φορές περίεργα... παιχνίδια! Ο Αρκάντιους Μίλικ είχε χάσει το Euro 2020 λόγω τραυματισμού όμως η ατυχία του... χτύπησε ξανά την πόρτα αφού τραυματίστηκε στην φιλική αναμέτρηση της Πολωνίας με την Ουκρανία και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαλ Πρόμπιερζ να επιβεβαιώνει τα δυσάρεστα. Ο έμπειρος στάικερ τέθηκε νοκ άουτ από το Euro 2024!



Ο Μίλικ χάνει το Euro 2024 με την Πολωνία λόγω τραυματισμού

Τεράστιο είναι το πλήγμα που επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Πολωνίας με τον Αρκάντιους Μίλικ καθώς ο έμπειρος επιθετικός υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Ουκρανία όταν και χτύπησε στο γόνατο στο 2ο λεπτό μετά από σύγκρουση με τον Μαλινόφσκι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.


Τα... χειρότερα επιβεβαιώθηκαν από τα χείλη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πολωνίας, Μίχαλ Πρόμπιερζ ο οποίος δήλωσε ότι ο 30χρονος στράικερ της Γιουβέντους θα χάσει το Euro 2024 και έτσι οι Πολωνοί θα παραταχθούν στα γήπεδα της Γερμανίας δίχως ένα μεγάλο επιθετικό τους "όπλο". Τεράστια η ατυχία για τον Μίλικ που είχε χάσει και το Euro 2020 λόγω τραυματισμού.