Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 στους τελικούς της Basket League του Παναθηναϊκού AKTOR και βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως, ψάχνουν και την ενίσχυση τους για την επόμενη χρονιά στη Euroleague, με τον Λορέντζο Μπράουν να βρίσκεται στις επιλογές τους.

Συζητάει για τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν ο Ολυμπιακός

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι από τα πιο... καυτά ονόμα της Euroleague στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Αρκετές ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ένα παραπάνω προβάδισμα σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ όμως, βάζουν στο κόλπο τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να είναι αποφασισμένοι να κάνουν το βήμα παραπάνω για να διεκδικήσουν την Euroleague της επόμενης χρονιάς.

Τα τρία σερί Final Four που δεν τους έδωσαν το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο, περισσότερο "θύμωσαν" τους "ερυθρόλευκους" που μοιάζουν έτοιμοι να κάνουν τις μεταγραφές που χρειάζονται για να επιστρέψουν ξανά στη κορυφή της Ευρώπης.

Η περίπτωση του Μπράουν είναι από εκείνες από το... πάνω ράφι και ο Ολυμπιακός αρχικά ρώτησε τις προθέσεις του παίκτη για να δει αν θα κάνει τελικά την κίνηση του. Ο παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε φέτος στη Euroleague μέσο όρο 13,2 πόντων και 6,1 ασίστ.